Nu er Julen næsten over os

Så er en vejrmæssig spændende havesæson ved at være slut. Først et lunt februar, en kold marts, inden varmen fik så meget fat at  resultatet var at jeg hang lige så meget fast i haveslangen, som burrene hænger fast på hundepels. Efter lidt regndans, ville det så ikke holde op med at dryppe. Den store finale indtil videre blev et hvidt drys, jo det er aldrig kedeligt at arbejde ude 🙂
Her på årets slutning vil jeg gerne sige tak for alle de hyggelige havebesøg, at jer der ikke lige har mulighed for at komme forbi bestiller til forsendelse. Her sidst på året har jeg jo haft travlt i Julebutikken, jeg bliver så rørt når jeg kan mærke at nogle har lavet en tradition ud af at besøge “Palæet” (fint navn til et lille træhus).
Kan I alle have en glædelig Jul og et godt og grønt Nytår.