Det forsømte forår

Noget som jeg ser frem til i foråret, er de mange plantemarkeder over alt i landet.
Det er så hyggeligt at møde andre havevenner og vise de stauder frem, som ofte har været flere år undervejs, måske sælge et par stykker….. Men i år bliver det anderledes pga. Covid 19. Plantemarkederne er blevet aflyst, så i denne tid håber jeg på rigtig mange gæster i planteskolen.

Det er forholdsvis nemt at holde afstand i planteskolen, men føler du dig mere tryg ved af bestille planter, så du bare skal hente dem, kan det sagtens lade sig gøre også. Jeg har Mobilpay, så betaling er heller ikke noget problem. Det kan også lade sig gøre at få planter leveret inden for en rimelig afstand. Og endelig sender jeg jo selvfølgelig gerne, jeg har rigtig god erfaring med at planterne altid kommer godt frem.

Håber at vi ses og hav en dejlig sommer 🙂

Pulsatilla vulgaris “Rosen Glocke”